Wij zijn Astrid en Eric en willen een wereldreis op de fiets gaan maken. We zijn begin mid veertigers en willen ons leven over een andere boeg gooien.


We hebben nog de verantwoordelijkheid voor onze honden Tanja (lees nooit vergeten) en Terry. Deze twee hoogbejaarde kanjers (15 en 12 jaar) zijn reden dat we niet nu al vertrekken.

De komende tijd willen we flink sparen en de voorbereidingen voor vertrek nemen. De route globaal plannen, inlezen in de diverse landen waar we doorkomen en wat we graag willen zien.

Ons motto voor deze onderneming luidt:

"Voor nop gaat de zon op..." Daarmee willen we zeggen dat mooie dingen niets hoeven te kosten, we denken aan het kennismaken met interessante mensen andere culturen en kennis en ervaringen die we opdoen onderweg.

 

We zijn bezig met de voorbereidingen o.a. het uitzoeken van de fiets. Ook zijn er voorbereidingen voor wat betreft de lichaamelijke konditie die we op peil houden door diverse tochten te fietsen.

  

Van onze ervaringen hebben we fotoverslagjes gemaakt. Deze zijn te bekijken in de diverse albums.

Veel plezier met het meekijken in ons leven en laat eventueel weten wat jullie ervan vinden of geef tips. Laat deze achter in ons gastenboek...of mail: assie.winters@hotmail.com of word vrienden op facebook: asteric winters pampiermole